‌‌Books List
No. ‌Book Title Propagate No. Last Propagate Date Faculty Book Type Authors
1    مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی غذایی    first    2008-02-12        ترجمه   Mohammad B Habibi Najafi
2    دانش و تکنولوژی تولید ماست    third    2006-07-13    جهاد دانشگاهی مشهد    ترجمه   MainAuthor:محمدباقر حبیبی,Authors:  Seyed Mohammad Ali Razavi,Mohammad B Habibi Najafi,Mostafa Mazaheri Tehrani
3    تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی    second    2004-06-09        ترجمه   MainAuthor:حمید بهادرقدوسی,Authors:  Seyed Mohammad Ali Razavi,Hamid Bahador Ghoddusi,Mohammad B Habibi Najafi,Mostafa Mazaheri Tehrani
4    حبوبات    first    2009-06-14    جهاد دانشگاهی    تدوین و گردآوری   Ali Ganjeali,Abdolreza Bagheri,Mahdi Parsa,Nasrin Moshtaghi,Farhad Shokouhifar,Saeedreza Vessal,Ahmad Nezami,-Yasamin -Naseh,Mohammad B Habibi Najafi,Mohammad Ghorbani
5    آنزیمها در صنایع غذایی    first    2003-07-23    انتشارات دانشگاه فردوسی    ویراستاری علمی   MainAuthor:G. A. Tucker-L. F. Woods,Authors:  Fakhri Shahidi,مرضیه حسینی نژاد
6    مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی    second    2010-08-03        ترجمه   MainAuthor:پری جانسون-گرین,Authors:  Mohammad B Habibi Najafi,*Amir Salari,*Alireza Riazi
7    آنزیمها در صنایع غذایی    third    2010-11-07    انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد    ویراستاری علمی   MainAuthor:G. A. Tucker-L. F. Woods,Authors:  Fakhri Shahidi,مرضیه حسینی نژاد
8    Proteolytic System of Lactobacilli: A Case Study    first    2016-12-26    OmniScriptum GmbH & Co.    تالیف   Mohammad B Habibi Najafi