Persian Papers in Conference
  1. محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما , هشتمين همايش تخصصي خرما , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  2. محمدباقر حبیبی نجفی , ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  3. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  4. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  5. سمانه علامتیان , مریم عابدینی , محمدباقر حبیبی نجفی , فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  6. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , بالسهای نوری- تئوری تا کاربرد , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  7. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  8. محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  9. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , خصوصیات عملگری چای سبز , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  10. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , نقش سیکلودکسترینها در بیوتکنولوژی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  11. نفیسه واحدی , محمدباقر حبیبی نجفی , سمیرا یگانه زاد , زهره حسینی , بررسی افزودن تراویده (پرمیت) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی تافی , بیستمین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  12. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  13. شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم , هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  14. مسعود یاورمنش , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد سهرابی بالسینی , بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک , همایش منطقه ای صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  15. نفیسه دعوتی , محمدباقر حبیبی نجفی , Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization , اولین همایش ملی نانومواد و نانوتکنولوژی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  16. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , فخری شهیدی , مرتضی خمیری , اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  17. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , حسن فاطمی , تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  18. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  19. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , مسعود یاورمنش , احمدرضا بهرامی , حمید اجتهادی , بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ , دومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  20. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی امکان تولید سرکه از پیاز , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  21. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  22. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  23. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  24. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی آبگیری اسمزی گلابی با روش سطح پاسخ , 20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  25. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  26. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن اسمز- خلأ گلابی با روش سطح پاسخ , پنجمین کنفرانس ملی خلا ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  27. محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , Microbiological quality of mixed fresh-cut vegetable salads and mixed ready- to-eat fresh herbs in Mashhad, Iran , (2012 International Conference on Nutrition and Food Sciences , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  28. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مریم شیر افکن , ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  29. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  30. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن , همایش ملی پژوهش های راهبردی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  31. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی قیافه داوودی , فریبا نقی پور , کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی , کنفرانس بیوتکنولوژی، بیوشیمی و مهندسی زیستی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  32. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  33. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن , همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  34. امیر پورفرزاد , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  35. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  36. سمیه مرادی مقدم , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل , سومین همایش ملی کشاورزی ، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  37. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  38. دینا شهرام پور , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , مژگان یزدی , ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری , کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  39. بهروز علی زاده بهبهانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی تولید آنزیم نارنجیناز تثبیت شده از گونه آسپرژیلوس نایجر جهت تلخ زدایی در صنعت آبمیوه , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  40. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  41. بهروز علی زاده بهبهانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بهینه سازی شرایط تولید آنزیم نارنجیناز از گونه آسپرژیلوس سوجا , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  42. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  43. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , مژگان یزدی , از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  44. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  45. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  46. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ السلامی , بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  47. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه , اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  48. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , روش های شناسایی و ردیابی فراورده های غذایی تراریخته با رویکرد ایمنی در بیوتکنولوزی , بیست و یکمین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  49. مرضیه یگانگی , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی و ایمنی سویه های اسید لاکتیک باکتری ها....... , سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای سودمند , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  50. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  51. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال , دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  52. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آنها , سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  53. زهرا منتظر , محمدباقر حبیبی نجفی , جداسازی و شناسایی اولیه (مقدماتی) باکتری های تجزیه کننده بسته بندی های غذایی پلی اتیلنی از خاک دفن پسماندهای پلاستیکی شهر مشهد , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
  54. سمانه رضائی بروجردی , محمدباقر حبیبی نجفی , رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگر بالقوه در صنعت غذا , آولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۷۸/۰۹/۰۹
Papers in Conference
  1. Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad B Habibi Najafi , Seyed Mohammad Ali Razavi , effects of whey utilization on the quality of yogurt , ispuc - III fax transmission , 0000-00-00
  2. Mohammad B Habibi Najafi , Antioxidant and antimicrobial activities of grape seed extracts prepared by different solvent systems , 7th International symposium on the chemistry of natural compounds , 0000-00-00
  3. Nasser Sedaghat , Anders Leufvena , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions , اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته , 0000-00-00
  4. Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) , 4th International Symposium on Food Rheology and Structure , 0000-00-00
  5. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Evaluation of Chemical and Microbial Properties of Iranian white brined cheese , 1st International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  6. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Iranian white brined cheese using traditional kefir grain , 6th NIZO Dairy Conference , 0000-00-00
  7. masoud yavarmanesh , M. Abbaszadeghan , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Enteric viruses in raw milk:Caharacterization of milk components in recovery efficiency & RNA extraction , International Dairy federation,2009 , 0000-00-00
  8. Mohammad B Habibi Najafi , Seyed Mohammad Ali Razavi , - - , Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product , Third International Date Palm Conference , 0000-00-00
  9. Mohammad B Habibi Najafi , Samira Yeganehzad , Biotechnology and its impact on food security , International Conference on Food Security , 0000-00-00
  10. masoud yavarmanesh , M. Abbaszadeghan , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Enteric viruses of raw milk II: Evaluation the impact of milk components on RNA extraction , IDF Conference9:Food safety , 0000-00-00
  11. Mohammad B Habibi Najafi , Somayeh Sadat Sabouri , Mehdi Nassiri Mahallati , Formulation Optimization of Process Cheese using Enzyme Modified Cheese , The Second International Chester Food Science and Technology Meeting (ICFST , 0000-00-00
  12. Maasoumeh Bahreini , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , M. Abbaszadeg , Ahmad Reza Bahrami , Hamid Ejtehadi , Microbial Evaluation of washing and Packing Steps pf Fresh Cut and Minimally Processed vegatables , 2nd International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  13. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Majid Hashemi , Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese , 2nd International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  14. Maasoumeh Bahreini , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , M. Abbaszadegan , Ahmad Reza Bahrami , Hamid Ejtehadi , Microbial Evaluation of Fresh Cut and Minimally Processed Vegetables During Washing and Packing Steps , 2nd International Congress of Food Hygiene , 0000-00-00
  15. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , mahin hashemi , Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese , 2010 International Conference on Nutrition and Food Sciences , 0000-00-00
  16. Mohammad B Habibi Najafi , , Sayed Ali Mortazavi , Survival of Microencapsulated Potential Probiotic Bacteria in Simulated Gastric Juice , First International Conference on Composites and Nanocomposites-ICNC 2011 , 0000-00-00
  17. fariba naghi poor , bahareh sahraiyan , Mohammad B Habibi Najafi , M. karimi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Z. Sheikholeslami , functional effects of different humectants on dough rheology and Barbari flat bread quality , internnational confference of agricultural , 0000-00-00
  18. bahareh sahraiyan , fariba naghi poor , Mohammad B Habibi Najafi , M. karimi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , M. Ghiafe Davoodi , production of eggless cake , international conferece of agricultural , 0000-00-00
  19. Mohammad B Habibi Najafi , Masoumeh Bahreini , Microbiological Quality of Mixed Fresh-Cut Vegetable Salads and Mixed Ready-to- Eat Fresh Herbs in Mashhad,Iran , 2012 ntemational Conference on Nutrition am{Food Sciences , 0000-00-00
  20. Mohammad B Habibi Najafi , Date Seeds: A Novel and Inexpensive Source of Dietary Fiber , ICFEB 2011 , 0000-00-00
  21. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltazar Mayo , Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese , IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk , 0000-00-00
  22. bahareh sahraiyan , Mohammad B Habibi Najafi , مهدی کریمی , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , مهدی قیافه داوودی , fariba naghi poor , فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی , دومین همایش ملی صنایع غذایی , 0000-00-00
  23. Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Microbiological characterization of Iranian raw milk cheese “Lighvan” with reference to food safety , Kiel Food Science Symposium 2012 , 0000-00-00
  24. fariba naghi poor , Mohammad B Habibi Najafi , مهدی کریمی , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , زهرا شیخ الاسلامی , bahareh sahraiyan , تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی , کنفرانس بیوتکنولوژی، بیوشیمی و مهندسی زیستی , 0000-00-00
  25. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods , 1st International e- conference on Novel Food Processing , 0000-00-00
  26. Mohammad B Habibi Najafi , parnian pezeshki , BACTERIAL MUTATION; ; TYPES, MECHANISMS AND MUTANT DETECTION METHODS: A REVIEW , 1st Global Multidisciplinary eConference , 0000-00-00
  27. Mohammad B Habibi Najafi , Microbiological Examination of Traditional Yogurt Produced from Ewe's Milk in Khorasan Region, Iran: Safety Aspect , Food safety Conference , 0000-00-00
  28. rosita salari , Mohammad B Habibi Najafi , محمد طاهر بروشکی , EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE LEVEL OFAFLATOXIN B1 AND OCHRATOXIN A IN RED PEPPER SPICE , 4th National Congress on Medicinal Plants , 0000-00-00
  29. Mohammad B Habibi Najafi , Saeede Fatemi , maryam tavakkoli fadiheh , Effect of Fat Percentage and Prebiotic Composition on Proteolysis, ACE-Inhibitory and Antioxidant Activity of Probiotic Yogurt , ICFPTI 2017: 19th International Conference on Food Processing Technology and Ingredients , 0000-00-00
Persian Papers in Journal

  1. الهام شکوه صارمی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه بحرینی , اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۸, صفحه ۱۵۹-۱۶۹
  2. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۷, صفحه ۸۳-۹۲
  3. پرنیان پزشکی , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محبت محبی , مرتضی عباس زادگان , بررسی بقای ویروس های روده ای بیماریزا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2 , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۲۱۳-۲۲۰
  4. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۱-۹
  5. محمدامین میری , محمدباقر حبیبی نجفی , جبرائیل موفق , مسعود نجف نجفی , بهروز قرآنی , آرش کوچکی , تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۱۰۵-۱۱۶
  6. محمدباقر حبیبی نجفی , سعیده سادات فاطمی زاده , مریم توکلی فدیهه , بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز،ACE-inhibitoryو خاصیتآنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۱۶-۲۹
  7. فرشید نیک فر , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۱۰۳-۱۱۵
  8. سید مهدی عرفانی جوانفکر , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۷۳-۸۲
  9. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , محمدرضا عدالتیان دوم , احمدرضا بهرامی , شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲, صفحه ۴۱-۵۰
  10. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح- پاسخ , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۱, صفحه ۴۷-۶۵
  11. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , ارزیابی روش Real Time در اندازه گیری رایزوپوس اوریزا در رب گوجه فرنگی , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲, صفحه ۱۸-۲۹
  12. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی انواع ماستهای سنتی عشایر خراسان رضوی , میکروب شناسی مواد غذایی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۱, صفحه ۲۹-۳۸
  13. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به عنوان شاخص فساد آبمیوه , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۵۹۶-۶۰۸
  14. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پویان فر , ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸, صفحه ۱۳۳-۱۴۳
  15. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۵۷-۶۹
  16. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فخرالدین صالحی , مدل سازی الگوریتم ژنتیک شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۰۵-۲۱۲
  17. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۳, صفحه ۱-۱۴
  18. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۱, صفحه ۴۱-۵۱
  19. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی پنیر لیقوان از نظر وجود باکتری لاکتوکوکوس گارویه با تکیه بر روش های مبتنی بر کشت و روش مولکولی ژن ناحیه 16S rRNA , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۳۷-۴۲
  20. غلامرضا یاسائی مهرجردی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فراسودمند تهیه شده از مخلوط شیرگاو و شیرسویا , طلوع بهداشت , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۵۴۴-۵۵۱
  21. امیر پورفرزاد , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , محمد حسن زاده خیاط , بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۵۳۵-۵۴۵
  22. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , محمود نجف زاده , ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده ازشیرخام و برنج خام , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۷, صفحه ۳۱۹-۳۲۴
  23. ناصر صداقت , مهدی محمدحسینی , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۱, صفحه ۵۳-۶۲
  24. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , فریبا نقی پور , ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) , فرآوری و نگهداری مواد غذایی , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۹, صفحه ۱-۱۶
  25. مهدی محمدحسینی , ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷, صفحه ۵۱۹-۵۲۹
  26. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا , دانشگاه علوم پزشکی قم , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷, صفحه ۵۳-۵۷
  27. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مسعود یاورمنش , بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶, صفحه ۱-۱۰
  28. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , عیسی جاهد جوشاتی , تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۵, صفحه ۹۱-۹۸
  29. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , سمیرا شاه ابادی , ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ , علوم پزشکی صدرا , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۴, صفحه ۳۰۷-۳۱۴
  30. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , فریبا نقی پور , بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۱, صفحه ۱۲۹-۱۳۹
  31. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی قیافه داودی , بهاره صحرائیان , بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۲, صفحه ۱۲۷-۱۳۹
  32. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , علیرضا بروشکی , سید علی مرتضوی , محسن نجفی فتحی , آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹, صفحه ۴۷-۵۷
  33. امیر پورفرزاد , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد حسن زاده خیاط , کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹, صفحه ۲۱۹-۲۲۸
  34. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , سیدمجید هاشمی قوژدی , مسعود یاورمنش , شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۱۱۷-۱۲۵
  35. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , عبد الرسول ارومیه ای , مهدی نصیری محلاتی , مسعود یاورمنش , تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۲۲۳-۲۳۵
  36. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۹۱-۱۰۲
  37. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۳, صفحه ۳۱-۳۹
  38. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , سید مجید هاشمی , جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۲۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۷۵-۸۵
  39. جهانبخش شعبانی , حبیب میرزایی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی جعفری , محمود نجف زاده , مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۳۵۵-۳۶۲
  40. جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد حسن احرامپوش , حسین فلاح زاده , بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا , طلوع بهداشت , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۴۲-۵۰
  41. مسعود مظاهری نسب , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۵, صفحه ۱۰۳-۱۱۴
  42. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد طاهر بروشکی , سید علی مرتضوی , محسن فتحی نجفی , مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲, صفحه ۴۸۱-۴۹۱
  43. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , محمد امین میری , تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹, صفحه ۹۱-۹۸
  44. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , احمدرضا بهرامی , حمید اجتهادی , ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۷, صفحه ۲۳۵-۲۴۲
  45. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , Morteza Abbaszadegan , ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۶۱-۷۲
  46. اعظم ایوبی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۸۱-۸۸
  47. محمدباقر حبیبی نجفی , نفیسه واحدی , سمیرا یگانه زاد , زهره حسینی , تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۲۲۹-۲۴۵
  48. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , سید مجید هاشمی , شادی بلوریان , فرشته زمان زاده , ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۳, صفحه ۳۳-۴۱
  49. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , سید حسن فاطمی , بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۱, صفحه ۸۵-۹۰
  50. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۰, صفحه ۱۱-۲۳
  51. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , فخری شهیدی , مرتضی خمیری , اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۵, صفحه ۵۱-۶۰
  52. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , حجت کاراژیان , بیتا وزیر زاده , ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله , نوآوری در علوم و فناوری غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۳, صفحه ۳۵-۴۳
  53. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , سید حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , سید حسن فاطمی , کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب , علوم غذایی و تغذیه , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۱, صفحه ۲۸-۳۵
  54. رضا فرهمندفر , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , دوره ( ۱۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۱۰, صفحه ۲۳-۳۵
  55. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۶, صفحه ۱-۱۰
  56. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری , علوم آب و خاک , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۵, صفحه ۲۴۱-۲۴۹
  57. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۱, صفحه ۴۵-۵۱
  58. اعظم ایوبی ده پایینی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۱, صفحه ۳۳-۴۶
  59. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۱, صفحه ۷۱-۷۹
  60. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۱, صفحه ۱-۹
  61. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۱, صفحه ۵۳-۶۳
  62. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۰, صفحه ۵۳-۶۳
  63. معصومه مهربان سنگ آتش , رضاگاراژیان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , شهرام بیرقی طوسی , تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۰, صفحه ۴۷-۵۴
  64. محمد حسين جداد , محمدباقر حبیبی نجفی , امیر حسین الهامی , نسیم دیواندری , بهینه سازی تولید شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه و کنجاله کنحد بر اساس ذائقه ایرانی , علوم و صنایع کشاورزی , دوره ( ۰ ) , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۱
  65. راضیه نیازمند , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما , علمی کشاورزی , دوره ( ۰ ) , تاریخ: ۱۳۸۴/۱۲
  66. سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , زهرا علائی روزبهانی , تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱ ) , تاریخ: ۱۳۸۳/۱۲, صفحه ۱-۱۰
  67. شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۸۳/۱۱, صفحه ۹۵-۱۰۵
  68. محمدباقر حبیبی نجفی , بهينه سازي شرايط توليد ماندگاري و كيفيت نوشيدني ميوه اي آبت پنير , علوم و صنایع کشاورزی , دوره ( ۰ ) , تاریخ: ۱۳۸۲/۱۲
  69. محمدباقر حبیبی نجفی , شهرام دخاني , رويا ستاري , بررسي تغييرات اسيدهاي آلي در طول دوره رسيدن پنيرهاي سفير آب نمكي ايراني با استفاده از مايه هاي مختلف , علوم آب و خاک , دوره ( ۰ ) , تاریخ: ۱۳۸۰/۱۲
  70. محمدباقر حبیبی نجفی , بررسي كيفيت و ماندگاري كشمش و برگه آلو در انواع بسته بنديهاي صادراتي , علوم و صنایع کشاورزی , دوره ( ۰ ) , تاریخ: ۱۳۷۹/۱۲
  71. سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , کوشان نایب زاده , تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) , علوم کشاورزی ایران , دوره ( ۳۲ ) , تاریخ: ۱۳۷۹/۱۲, صفحه ۶۱۵-۶۲۴
Papers in Journal

  1. mohammad ali attar , Masoud Yavarmanesh , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Antibacterial effects of Lactococcus lactis isolated from Lighvan cheese regarding the recognition of Nisin, Lacticin and Lactococcin structural genes , EN , LWT- Food Science and Technology , Volume ( 89 ) , 2018-2, Pages 186-191
  2. fahime azizi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , The biodiversity of Lactobacillus spp. from Iranian raw milk Motal cheese and antibacterial evaluation based on bacteriocin-encoding genes , EN , AMB Express , Volume ( 7 ) , 2017-9, Pages 176-186
  3. Mehdi nikkhah maman , Maryam Hashemi , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Synergistic effects of some essential oils against fungal spoilage on pear fruit , EN , International Journal of Food Microbiology , Volume ( 257 ) , 2017-8, Pages 285-294
  4. neda nayyeri , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoumeh Bahreini , A Preliminary study on antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from different production stages of Lighvan cheese on Penicillium expansum and Rhodotorula mucilaginosa , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 11 ) , 2017-5, Pages 1734-1744
  5. Somayeh Moradi Moghadam , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Survival of enteric viruses during yoghurt making process using male-specific coliphage , EN , Journal of Food Safety , Volume ( 37 ) , 2017-4, Pages 1-7
  6. parnian pezeshki , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , M. Abbaszadegan , Mohebbat Mohebbi , Effect of meat aging on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on lamb meat , EN , Journal of Food Safety , Volume ( 37 ) , 2017-2, Pages 1-7
  7. mohammad amin miri , Jebrail Movaffagh , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Najaf Najafi , Behrouz Ghorani , Arash Koocheki , Optimization of Elecrospinning Process of Zein Using Central Composite Design , EN , Fibers and Polymers , Volume ( 17 ) , 2016-5, Pages 769-777
  8. Reza Hajimohamadi Farimani , Mohammad B Habibi Najafi , بی بی صدیقه فضلی بزاز , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Ahmad Reza Bahrami , Ana Belén Flórez , Baltasar Mayo , Identification, typing and functional characterization of dominantl actic acid bacteria strains from Iranian traditional yoghurt , EN , European Food Research and Technology , Volume ( 242 ) , 2016-4, Pages 517-526
  9. Mohammad B Habibi Najafi , Amir Pourfarzad , hoda zahedi , zahra ahmadian koochaksaraei , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Development of sourdough system for improving the quality and shelf life of flat bread: Study with Univariate and Multivariate Analyses , EN , Journal of Food Science and Technology , Volume ( 53 ) , 2016-1, Pages 220-209
  10. Amir Pourfarzad , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mohammad Hassanzadeh Khayyat , Serish inulin and wheat biopolymers interactions in model systems as a basis for understanding the impact of inulinl , EN , Journal of Food Science and Technology , Volume ( 52 ) , 2015-10, Pages 7964-7973
  11. Mojtaba Amiripour , Mohammad B Habibi Najafi , Mohebbat Mohebbi , Bagher Emadi , Optimization of osmo-vacuum drying of pear (Pyrus communis L) using response surface methodology , EN , Journal of Food Measurement and Characterization , Volume ( 9 ) , 2015-9, Pages 269-280
  12. Amir Pourfarzad , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , محمد حسن زاده خیاط , Physicochemical properties of serish root (Eremurus spectabilis) fructan as affected by drying methods , EN , Quality Assurance and Safety of Crops and Foods , Volume ( 7 ) , 2015-8, Pages 687-696
  13. dina shahrampour , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Mohebbat Mohebbi , Application of F+RNA Coliphages as Source Tracking Enteric Viruses on Parsley and Leek Using RT-PCR , EN , Food and Environmental Virology , Volume ( 7 ) , 2015-8, Pages 381-389
  14. Mahmoud yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Shahrzad Shakouri , Fereshteh Hosseini , Comparing Antibacterial and Antioxidant Activity of Annatto Dye Extracted by Conventional and Ultrasound-Assisted Methods , EN , تحقیقات علوم پزشکی زاهدان - Zahedan Journal of Research in Medical Sciences , Volume ( 17 ) , 2015-7, Pages 1-6
  15. Amir Pourfarzad , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mohammad Hassanzadeh Khayyat , Characterization of fructan extracted from Eremurus spectabilis tubers: a comparative study on different technical conditions , EN , Journal of Food Science and Technology , Volume ( 52 ) , 2015-5, Pages 2657-2667
  16. marzie hosseini , Mohammad B Habibi Najafi , Mohebbat Mohebbi , Modification in the Functional Properties of Sodium Caseinate-based Imitation Cheese through Use of Whey Protein and Stabilizer , EN , Journal of Agriculture Science and Technology , Volume ( 16 ) , 2014-12, Pages 1313-1324
  17. mahmoud yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Fakhreddin Salehi , Modeling of antibacterial activity of annatto dye on Escherichia coli in mayonnaise , EN , Food Bioscience , Volume ( 8 ) , 2014-11, Pages 8-13
  18. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of Anti-microbial Producing Enterococci Isolated from Iranian Raw Milk Cheeses Using Polyphasic Approach , EN , Applied Food Biotechnology , Volume ( 1 ) , 2014-10, Pages 19-24
  19. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir,yogurt and commercial cheese culture as a starter , EN , Journal of Food and Bioprocess Engineering , Volume ( 1 ) , 2014-9, Pages 27-37
  20. mahmoud yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Reza Farhoosh , Optimization of ultrasound-assisted extraction of natural pigment from annatto seeds by response surface methodology , EN , Food Chemistry , Volume ( 155 ) , 2014-6, Pages 319-324
  21. Amir Pourfarzad , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , حسن زاده خیاط , ملک پور , Fractionation of Eremurus spectabilis fructans by ethanol: Box–Behnken design and principal component analysis , EN , Carbohydrate Polymers , Volume ( 106 ) , 2014-6, Pages 374-383
  22. Mohammad B Habibi Najafi , Reza Hajimohamadi Farimani , javad tavakoli , Saeedeh Madayeni , GC-MS Analysis and Antimicrobial activity ofthe essential oil of trunk exudates from Pistacia atlantica var. mutica , EN , Chemistry of Natural Compounds , Volume ( 50 ) , 2014-5, Pages 324-326
  23. Mahmoud Yolmeh , Mohammad B Habibi Najafi , Fakhreddin Salehi , Genetic algorithm-artificial neural network and adaptive neuro-fuzzyi nference system modeling of antibacterial activity of annatto dye on Salmonella enteritidis , EN , Micobial Pathogenesis , Volume ( 67 ) , 2014-4, Pages 36-40
  24. Mohammad B Habibi Najafi , Byong Lee , Biotechnology and its Impact on Food Security and Safety , EN , Current Nutrition & Food Science , Volume ( 10 ) , 2014-4, Pages 94-99
  25. Mohammad B Habibi Najafi , parnian pezeshki , Bacterial Mutation; Types, Mechanisms and Mutant Detection Methods: A Reviw , EN , European Scientific Journal , Volume ( 4 ) , 2013-12, Pages 628-638
  26. fereshte hosseini , Mohammad B Habibi Najafi , Nasser Sedaghat , nafiseh vahedi , Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions , EN , Journal of Food Processing and Preservation , Volume ( 37 ) , 2013-10, Pages 727-733
  27. Masoud Yavarmanesh , Morteza Abbaszadegan , Absar Alum , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , Mohammadreza Nassiri , Impact of Milk Components on Recovery of Viral RNA from MS2 Bacteriophage , EN , Food and Environmental Virology , Volume ( 5 ) , 2013-5, Pages 103-109
  28. nafiseh davati , Mohammad B Habibi Najafi , Overproduction Strategies for Microbial Secondary Metabolites: A Review , EN , International Journal of Life Science and Pharma Research , Volume ( 3 ) , 2013-1, Pages 23-37
  29. Samira Yeganehzad , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohebbat Mohebbi , Mohammad B Habibi Najafi , Zohreh Baratian Ghorghi , Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate , EN , Journal of Agriculture Science and Technology , Volume ( 15 ) , 2013-1, Pages 125-135
  30. Amir Pourfarzad , Mohammad B Habibi Najafi , Optimization of a Liquid Improver for Barbari Bread: Staling Kinetics and Relationship of Texture with Dough Rheology and Image Characteristics , EN , Journal Of Texture Studies , Volume ( 43 ) , 2012-12, Pages 484-493
  31. rosita salari , Mohammad B Habibi Najafi , M. T. Boroushaki , Sayed Ali Mortazavi , M. Fathi Najafi , Assessment of the Microbiological Quality and Mycotoxin Contamination of Iranian Red Pepper Spice , EN , Journal of Agriculture Science and Technology , Volume ( 14 ) , 2012-12, Pages 1-11
  32. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Susana Delgado , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes , EN , European Food Research and Technology , Volume ( 234 ) , 2012-5, Pages 789-796
  33. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltasar Mayo , The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese , EN , International Journal of Dairy Technology , Volume ( 65 ) , 2012-2, Pages 81-89
  34. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches , EN , Dairy Science & Technology , Volume ( 92 ) , 2012-1, Pages 75-90
  35. Reza Farahmandfar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese , EN , International Journal of Food Properties , Volume ( 1 ) , 2011-7, Pages 697-707
  36. , Mohammad B Habibi Najafi , The effect of adding enzyme-modified cheese on sensory and texture properties of low- and high-fat cream cheeses , EN , International Journal of Dairy Technology , Volume ( 64 ) , 2011-2, Pages 92-98
  37. Anders Luefven , Nasser Sedaghat , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions , EN , American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science , Volume ( 8 ) , 2010-10, Pages 576-581
  38. Masoud Yavarmanesh , M.Abbaszadegan , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , Mohammadreza Nassiri , Impact of milk components in recovery of the MS2 bacteriophage as an indicator of enteric viruses , EN , Journal of Virological Methods , Volume ( 168 ) , 2010-9, Pages 103-107
  39. Reza Farahmandfar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese , EN , International Journal of Food Engineering , Volume ( 6 ) , 2010-9, Pages 1-11
  40. , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Fakhri Shahidi , The influence of multi stage alginate coating on survivability of potential , EN , Food Research International , Volume ( 42 ) , 2009-12, Pages 1040-1045
  41. Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Efficacy of ozone to reduce microbial populations in date fruits , EN , Food Control , 2009-1, Pages 27-30
  42. Mohebbat Mohebbi , جواد بارویی , Mohammad Reza Akbarzadeh Totonchi , Alireza Rowhanimanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Modelling and optimization of viscosity in enzyme-modified cheese by fuzzy logic and genetic algorithm , EN , Computers and Electronics in Agriculture , Volume ( 62 ) , 2008-7, Pages 260-265
  43. Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , جواد باروئی , Application of commercial immuno assay(ELISA) technique for determination of Hepatitis A antigen(HAV) in raw milk , EN , Food Control , Volume ( 19 ) , 2008-7, Pages 551-556
  44. Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , - - , Rheological characterization of low fat sesame paste blended with date syrup , EN , International Journal of Food Properties , 2008-3, Pages 92-101
  45. Mohammad B Habibi Najafi , ب لی , Debittering of tryptic digests from beta casein and enzyme modified cheese by X-PDP , EN , Iranian Journal of Science and Technology-Transaction A: Science , Volume ( 31 ) , 2008-1, Pages 263-270
  46. A Leufven , Nasser Sedaghat , Mohammad B Habibi Najafi , Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions , EN , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , Volume ( 3 ) , 2007-5, Pages 29-36
  47. lمحمد حسين حداد خداپرست , معصومه مهربان , اصغر كاراژيان , Mohammad B Habibi Najafi , شهرام طوسي , EFFECTS OF THE ESSENTIAL OILS , EN , World Applied Sciences Journal , 2007-4
  48. Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , - - , The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature , EN , Food Hydrocolloids , Volume ( 21 ) , 2007-3, Pages 198-202
  49. Mohammad B Habibi Najafi , زهرا علايي , Rheological Properties of Date Syrup/Sesame Paste Blend , EN , World Journal of Dairy & Food Sciences , 2006-2
  50. Mohammad B Habibi Najafi , Food Biotechnology and its impact on pur food supply , EN , Global Journal of Biotechnology and Biochemistry , Volume ( 1 ) , 2006-2, Pages 22-27
  51. Mohammad B Habibi Najafi , اعظم آريانفر , حميد بهادر قدوسي , study on physico - chemical rheological and , EN , American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science , 2006-1
  52. Hamid Bahador Ghoddusi , Mohammad B Habibi Najafi , Effect of starter bacteria on physico chemical and sensory properties of Iranian white cheese , EN , Iran Agricultural Research-تحقیقات کشاورزی ایران , 2003-3
  53. Mohammad B Habibi Najafi , process optimization of ricotta cheese according to iranian preferences , EN , Journal of Agriculture Science and Technology , 2001-1