1. سمانه رضایی بروجردی , محمدباقر حبیبی نجفی , رنگ طبیعی آناتو : یک ترکیب عملگر بالقوه در صنعت غذا , آولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
  2. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آنها , سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۵/۱۵
  3. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال , دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
  4. مرضیه یگانگی , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی مقاومت آنتی بیوتیکی و ایمنی سویه های اسید لاکتیک باکتری ها....... , سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای سودمند , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
  5. زهرا منتظر , محمدباقر حبیبی نجفی , جداسازی و شناسایی اولیه (مقدماتی) باکتری های تجزیه کننده بسته بندی های غذایی پلی اتیلنی از خاک دفن پسماندهای پلاستیکی شهر مشهد , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۶/۱۸
  6. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۸/۲۶
  7. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  8. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ السلامی , بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
  9. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه , اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
  10. سمیه مرادی مقدم , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل , سومین همایش ملی کشاورزی ، آبزیان و غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۲۸
  11. بهروز علی زاده بهبهانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی تولید آنزیم نارنجیناز تثبیت شده از گونه آسپرژیلوس نایجر جهت تلخ زدایی در صنعت آبمیوه , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  12. بهروز علی زاده بهبهانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بهینه سازی شرایط تولید آنزیم نارنجیناز از گونه آسپرژیلوس سوجا , دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹/۰۴
  13. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  14. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  15. امیر پورفرزاد , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  16. دینا شهرام پور , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , مژگان یزدی , ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری , کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  17. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  18. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  19. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , مژگان یزدی , از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  20. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  21. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , روش های شناسایی و ردیابی فراورده های غذایی تراریخته با رویکرد ایمنی در بیوتکنولوزی , بیست و یکمین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۸/۰۷
  22. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
  23. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مریم شیر افکن , ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
  24. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
  25. محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , Microbiological quality of mixed fresh-cut vegetable salads and mixed ready- to-eat fresh herbs in Mashhad, Iran , (2012 International Conference on Nutrition and Food Sciences , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
  26. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن , همایش ملی پژوهش های راهبردی کشاورزی ایران , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۴/۲۲
  27. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی قیافه داوودی , فریبا نقی پور , کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی , کنفرانس بیوتکنولوژی، بیوشیمی و مهندسی زیستی , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
  28. نفیسه دعوتی , محمدباقر حبیبی نجفی , Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization , اولین همایش ملی نانومواد و نانوتکنولوژی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
  29. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن اسمز- خلأ گلابی با روش سطح پاسخ , پنجمین کنفرانس ملی خلا ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
  30. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  31. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  32. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  33. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان , دومین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  34. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , بهاره صحرائیان , بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن , همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
  35. نفیسه واحدی , محمدباقر حبیبی نجفی , سمیرا یگانه زاد , زهره حسینی , بررسی افزودن تراویده (پرمیت) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی تافی , بیستمین همایش ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  36. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی آبگیری اسمزی گلابی با روش سطح پاسخ , 20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹/۰۱
  37. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , مسعود یاورمنش , احمدرضا بهرامی , حمید اجتهادی , بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ , دومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۱/۲۷
  38. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی امکان تولید سرکه از پیاز , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۷/۲۲
  39. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۷/۲۲
  40. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , حسن فاطمی , تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۹/۱۱
  41. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  42. شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم , هیجدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  43. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , فخری شهیدی , مرتضی خمیری , اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۴
  44. محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۳
  45. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۲۳
  46. مسعود یاورمنش , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد سهرابی بالسینی , بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک , همایش منطقه ای صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۲/۱۵
  47. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۰/۲۱
  48. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۰/۲۱
  49. سمانه علامتیان , مریم عابدینی , محمدباقر حبیبی نجفی , فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴
  50. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , بالسهای نوری- تئوری تا کاربرد , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴
  51. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , خصوصیات عملگری چای سبز , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴
  52. مریم عابدینی , سمانه علامتیان , محمدباقر حبیبی نجفی , نقش سیکلودکسترینها در بیوتکنولوژی , کنفرانس ملی غذای عملگر , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۱/۲۴
  53. محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما , هشتمين همايش تخصصي خرما , تاریخ: ۱۳۸۱/۰۶/۲۳
  54. محمدباقر حبیبی نجفی , ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , تاریخ: ۱۳۸۰/۰۷/۱۷