1. الهام شکوه صارمی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه بحرینی , اثر روش های استخراج بر خصوصیات ضداکسایشی گیاه اناریجه (affinis pimpinella) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۸, صفحه ۱۵۹-۱۶۹
  2. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۷, صفحه ۸۳-۹۲
  3. پرنیان پزشکی , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محبت محبی , مرتضی عباس زادگان , بررسی بقای ویروس های روده ای بیماریزا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2 , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۲۱۳-۲۲۰
  4. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۶, صفحه ۱-۹
  5. محمدامین میری , محمدباقر حبیبی نجفی , جبرائیل موفق , مسعود نجف نجفی , بهروز قرآنی , آرش کوچکی , تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۱۰۵-۱۱۶
  6. محمدباقر حبیبی نجفی , سعیده سادات فاطمی زاده , مریم توکلی فدیهه , بررسی تاثیر درصد چربی و ترکیب پری بیوتیک بر میزان پروتئولیز،ACE-inhibitoryو خاصیتآنتی اکسیدانی ماست پروبیوتیک , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۴, صفحه ۱۶-۲۹
  7. فرشید نیک فر , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۱۰۳-۱۱۵
  8. سید مهدی عرفانی جوانفکر , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی خصوصیات عملکردی پنیرهای پیتزای موزارلا و پروسس در طول دوره نگهداری , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۳, صفحه ۷۳-۸۲
  9. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , محمدرضا عدالتیان دوم , احمدرضا بهرامی , شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۲, صفحه ۴۱-۵۰
  10. مجتبی امیری پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , باقر عمادی , بهینه سازی خشک کردن اسمز- هوای داغ گلابی با استفاده از روش سطح- پاسخ , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۶/۰۱, صفحه ۴۷-۶۵
  11. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , ارزیابی روش Real Time در اندازه گیری رایزوپوس اوریزا در رب گوجه فرنگی , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲, صفحه ۱۸-۲۹
  12. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی انواع ماستهای سنتی عشایر خراسان رضوی , میکروب شناسی مواد غذایی , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۱۱, صفحه ۲۹-۳۸
  13. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به عنوان شاخص فساد آبمیوه , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۹, صفحه ۵۹۶-۶۰۸
  14. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پویان فر , ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۸, صفحه ۱۳۳-۱۴۳
  15. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۵۷-۶۹
  16. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فخرالدین صالحی , مدل سازی الگوریتم ژنتیک شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۴, صفحه ۲۰۵-۲۱۲
  17. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۳, صفحه ۱-۱۴
  18. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۵/۰۱, صفحه ۴۱-۵۱
  19. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی پنیر لیقوان از نظر وجود باکتری لاکتوکوکوس گارویه با تکیه بر روش های مبتنی بر کشت و روش مولکولی ژن ناحیه 16S rRNA , میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۳۷-۴۲
  20. غلامرضا یاسائی مهرجردی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فراسودمند تهیه شده از مخلوط شیرگاو و شیرسویا , طلوع بهداشت , دوره ( ۱۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۲, صفحه ۵۴۴-۵۵۱
  21. امیر پورفرزاد , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , محمد حسن زاده خیاط , بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۱۰, صفحه ۵۳۵-۵۴۵
  22. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , محمود نجف زاده , ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده ازشیرخام و برنج خام , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۴/۰۷, صفحه ۳۱۹-۳۲۴
  23. ناصر صداقت , مهدی محمدحسینی , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۱۱, صفحه ۵۳-۶۲
  24. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , فریبا نقی پور , ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) , فرآوری و نگهداری مواد غذایی , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۹, صفحه ۱-۱۶
  25. مهدی محمدحسینی , ناصر صداقت , سارا خشنودی نیا , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۴ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷, صفحه ۵۱۹-۵۲۹
  26. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , فرشته حسینی , اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا , دانشگاه علوم پزشکی قم , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۷, صفحه ۵۳-۵۷
  27. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مسعود یاورمنش , بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۶, صفحه ۱-۱۰
  28. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , عیسی جاهد جوشاتی , تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۵, صفحه ۹۱-۹۸
  29. محمود یلمه , محمدباقر حبیبی نجفی , فرشته حسینی , سمیرا شاه ابادی , ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ , علوم پزشکی صدرا , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۴, صفحه ۳۰۷-۳۱۴
  30. بهاره صحرائیان , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , زهرا شیخ الاسلامی , فریبا نقی پور , بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۳/۰۱, صفحه ۱۲۹-۱۳۹
  31. فریبا نقی پور , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی قیافه داودی , بهاره صحرائیان , بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۱۲, صفحه ۱۲۷-۱۳۹
  32. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , علیرضا بروشکی , سید علی مرتضوی , محسن نجفی فتحی , آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹, صفحه ۴۷-۵۷
  33. امیر پورفرزاد , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد حسن زاده خیاط , کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن , پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۹, صفحه ۲۱۹-۲۲۸
  34. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , سیدمجید هاشمی قوژدی , مسعود یاورمنش , شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۱۱۷-۱۲۵
  35. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , عبد الرسول ارومیه ای , مهدی نصیری محلاتی , مسعود یاورمنش , تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۳ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۲۲۳-۲۳۵
  36. مرضیه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۶, صفحه ۹۱-۱۰۲
  37. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۹ ) , تاریخ: ۱۳۹۲/۰۳, صفحه ۳۱-۳۹
  38. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , سید مجید هاشمی , جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۲۰ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۷۵-۸۵
  39. جهانبخش شعبانی , حبیب میرزایی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی جعفری , محمود نجف زاده , مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی , علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۳۵۵-۳۶۲
  40. جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد حسن احرامپوش , حسین فلاح زاده , بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا , طلوع بهداشت , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲, صفحه ۴۲-۵۰
  41. مسعود مظاهری نسب , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۱/۰۵, صفحه ۱۰۳-۱۱۴
  42. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد طاهر بروشکی , سید علی مرتضوی , محسن فتحی نجفی , مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۱۲, صفحه ۴۸۱-۴۹۱
  43. محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , محمد امین میری , تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۹, صفحه ۹۱-۹۸
  44. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , احمدرضا بهرامی , حمید اجتهادی , ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۷, صفحه ۲۳۵-۲۴۲
  45. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , Morteza Abbaszadegan , ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۶۱-۷۲
  46. اعظم ایوبی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۸ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۸۱-۸۸
  47. محمدباقر حبیبی نجفی , نفیسه واحدی , سمیرا یگانه زاد , زهره حسینی , تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی , پژوهش های صنایع غذایی , دوره ( ۲۱ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۶, صفحه ۲۲۹-۲۴۵
  48. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , سید مجید هاشمی , شادی بلوریان , فرشته زمان زاده , ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۹۰/۰۳, صفحه ۳۳-۴۱
  49. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , سید حسن فاطمی , بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۱, صفحه ۸۵-۹۰
  50. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۱۰, صفحه ۱۱-۲۳
  51. رضا رضایی مکرم , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , فخری شهیدی , مرتضی خمیری , اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۵, صفحه ۵۱-۶۰
  52. روزیتا سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , حجت کاراژیان , بیتا وزیر زاده , ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله , نوآوری در علوم و فناوری غذایی , دوره ( ۲ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۳, صفحه ۳۵-۴۳
  53. اسماعیل عطای صالحی , محمدحسین حدادخداپرست , سید حسن لامع , محمدباقر حبیبی نجفی , سید حسن فاطمی , کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب , علوم غذایی و تغذیه , دوره ( ۷ ) , تاریخ: ۱۳۸۹/۰۱, صفحه ۲۸-۳۵
  54. رضا فرهمندفر , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , دوره ( ۱۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۱۰, صفحه ۲۳-۳۵
  55. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۵ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۶, صفحه ۱-۱۰
  56. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری , علوم آب و خاک , دوره ( ۱۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۵, صفحه ۲۴۱-۲۴۹
  57. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۶ ) , تاریخ: ۱۳۸۸/۰۱, صفحه ۴۵-۵۱
  58. اعظم ایوبی ده پایینی , محمدباقر حبیبی نجفی , مهدی کریمی , تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۱, صفحه ۳۳-۴۶
  59. امیر سالاری , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا فرهوش , سیدحسن مرعشی , بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۱۱, صفحه ۷۱-۷۹
  60. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , ناصر صداقت , بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۷/۰۱, صفحه ۱-۹
  61. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۱, صفحه ۵۳-۶۳
  62. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۴ ) , تاریخ: ۱۳۸۶/۱۰, صفحه ۵۳-۶۳
  63. معصومه مهربان سنگ آتش , رضاگاراژیان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , شهرام بیرقی طوسی , تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست , علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۳ ) , تاریخ: ۱۳۸۵/۱۰, صفحه ۴۷-۵۴
  64. محمد حسين جداد , محمدباقر حبیبی نجفی , امیر حسین الهامی , نسیم دیواندری , بهینه سازی تولید شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه و کنجاله کنحد بر اساس ذائقه ایرانی , علوم و صنایع کشاورزی , تاریخ: ۱۳۸۵/۰۱
  65. راضیه نیازمند , محمدحسین حدادخداپرست , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما , علمی کشاورزی , تاریخ: ۱۳۸۴/۱۲
  66. سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , زهرا علائی روزبهانی , تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم , پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران , دوره ( ۱ ) , تاریخ: ۱۳۸۳/۱۲, صفحه ۱-۱۰
  67. شبنم اسدی نژاد , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی نصیری محلاتی , تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی , علوم کشاورزی و منابع طبیعی , دوره ( ۱۱ ) , تاریخ: ۱۳۸۳/۱۱, صفحه ۹۵-۱۰۵
  68. محمدباقر حبیبی نجفی , بهينه سازي شرايط توليد ماندگاري و كيفيت نوشيدني ميوه اي آبت پنير , علوم و صنایع کشاورزی , تاریخ: ۱۳۸۲/۱۲
  69. محمدباقر حبیبی نجفی , شهرام دخاني , رويا ستاري , بررسي تغييرات اسيدهاي آلي در طول دوره رسيدن پنيرهاي سفير آب نمكي ايراني با استفاده از مايه هاي مختلف , علوم آب و خاک , تاریخ: ۱۳۸۰/۱۲
  70. محمدباقر حبیبی نجفی , بررسي كيفيت و ماندگاري كشمش و برگه آلو در انواع بسته بنديهاي صادراتي , علوم و صنایع کشاورزی , تاریخ: ۱۳۷۹/۱۲
  71. سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , کوشان نایب زاده , تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) , علوم کشاورزی ایران , دوره ( ۳۲ ) , تاریخ: ۱۳۷۹/۱۲, صفحه ۶۱۵-۶۲۴